Lån forsamlingshuset gratis

Driftstilskud til forsamlingshuset

Borgerforeningens bestyrelse besluttede igen i år at søge om driftstilskud fra Aalborg kommunes Landdistriktspulje. Foreningen har fået tilsagn om tilskud på kr. 21.400 for indeværende år. Det betyder, at der igen i år er helt unikke muligheder for at låne forsamlingshuset.

Borgerforeningen kan med disse midler i ryggen lave ”åbent hus” aktiviteter og åbne arrangementer f.eks. brætspilsaften, fortælleraften, strikkecafe, fællesspisning eller lignende for alle i forsamlingshuset

I år er midlerne desuden uddelt med fokus på at borgergrupper eller foreninger med lokal tilknytning kan benytte forsamlingshuset gratis, til åbne såvel som egne aktiviteter.

Præmissen for at benytte forsamlingshuset uden beregning er, at aktiviteterne ikke må have kommercielt sigte og de skal være rettet mod lokalsamfundets borgere. Det forudsættes naturligvis at huset efterlades ryddet og rengjort samt at der tages hensyn til den almindelige drift, herunder den nødvendige udlejning.

Hermed lyder opfordringen til dig/jer, som går og brygger på en ide til et arrangement eller mangler et sted at mødes i jeres lille lokale gruppe. Vi har et helt fantastisk forsamlingshus, som bestemt ikke bliver ringere af at blive brugt. Desuden er der nu de dejligste og nyrenoverede loftslokaler klar til brug for mindre grupper. I huset er der adgang til internet, pc og forskelligt AV-udstyr.

Så… har du en ide eller spørgsmål om det praktiske,

så tag fat i en fra bestyrelsen eller send os en mail på:

borgerforening@volsted.dk

Læs mere om vilkår for driftstilskuddet her:

https://www.aalborg.dk/foreninger-og-arrangoerer/soeg-stoette/stoette-til-landdistriktet/forsamlingshuse/retningslinjer-for-driftstilskud

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.